MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po etapie składania chleb pszenny należy odstawić na godzinę...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Fermentacja ciasta chlebowego

Po etapie składania chleb pszenny należy odstawić na godzinę do fermentacji. Wtedy ciasto rośnie o 1/3 oraz zaczynają być widoczne bąbelki powietrza.

Zobacz również

Chuma już straszy rywali. Piłkarze Wieczystej zagrali z pierwszoligowcami

Chuma już straszy rywali. Piłkarze Wieczystej zagrali z pierwszoligowcami

Górnik Łęczna lepszy od Pogoni Siedlce w swoim drugim sparingu

Górnik Łęczna lepszy od Pogoni Siedlce w swoim drugim sparingu

Polecamy

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Sernik na zimno z jagodami i galaretką. Najlepsze ciasto na rodzinne spotkania latem

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Tego boją się Polacy. Zobacz raport dotyczący naszych lęków

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik

Zapomniana zupa, gotowana przez nasze babcie. Dodawały do niej zaskakujący składnik